- 5 tojás
- só
- bors
- szerecsendió
- piros arany ízlés szerint
- 0,5 kávéskanál mustár ízlés szerint
- 1 kanál tejföl
- 1 doboz májkrém (62 g-os)
- 1 kávéskanál majonéz
◾️A tojásokat keményre főzzük (fontos, hogy nagyon sós vízben főzzük, mert így tudjuk szépen leszedni a héját).
◾️Miután kihűltek megpucoljuk és hosszában kettévágjuk.
◾️A sárgáját óvatosan kiszedjük és kikeverjük a mustárral, a majonézzel, a tejföllel, a májkrémmel és a piros arannyal.
◾️Ízlés szerint fűszerezzük.
◾️A krémet habzsákba töltjük és minden tojásfehérjébe nyomunk egy kis rózsát.
A tetejét díszíthetjük krémmel, ha esetleg maradt felesleg, vagy egy-egy piros arany pöttyel.
A felaprított vöröshagymát összekeverjük a cukorral, az ecettel és a vízzel. Jól összedolgozzuk, majd másfél órát pihentetjük. A tejfölt összekeverjük a majonézzel és a mustárral,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA margarint felmelegítjük egy lábasban. Beletesszük a nagyobb darabokra vágott vöröshagymát, fokhagymát és a paprikát. Kb 15 percig pároljuk a zöldségeket, majd hozzáadjuk a májat...
Elkészítési idő: 30 pec Nehézség: Könnyű1. A tojásokat keményre megfőzzük, 4 db-nak az alját vágjuk le, a többit hosszan kettészeljük. 2. Sárgájukat óvatosan kiemeljük és tálba rakjuk. 3. Hozzátesszük a májkrémet...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz◾️A majonézt, a tejfölt, a mustárt, a sót, a borsot, a porcukrot, a citromlevet kikeverjük. ◾️A zöldséget megpároljuk, az almákat meghámozzuk és felkockázzuk, az uborkát apróra v...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: Nehéz