1 kg ardei iuti
1 l otet
2 linguri sare grunjoasa
Se spala ardeii si se pun in sticle. Eu am folosit sticle de nectar,fiindca au gura mai larga.Otetul se amesteca cu sarea pana ce se topeste sarea.
Se toarna apoi amestecul de otet si sare peste ardei, se infileteaza capacele si se pun in camara.
Az uborkát alaposan megmossuk, mindkét végét levágjuk, (érdemes megnyalni, nehogy keserű legyen...rossz meglepetés lenne :( ) a hagymát megtisztítjuk. Reszelőn vagy konyhai robot...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA céklát megpucoljuk, felszeleteljük és feltesszük főni. Ha megfőtt, a főzővizébe öntjük az ecetes, cukros, köménymagos, tormás keveréket. Három üvegbe beletesszük a céklát, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gombát megtisztítjuk, vastagabb szeletekre vágjuk, sós vízben 15 percig főzzük és lecsepegtetjük. A hagymát megtisztítva felkarikázzuk, besózzuk, 2 óráig állni hagyjuk, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű