2 db érett avokádó nagy 500 g koktélparadicsom 2-3 db mogyoróhagyma vagy 1 db kisebb lilahagyma 1 db csemege kukorica konzerv (400/240 g) 1 db lime leve 1/2 db lime reszelt héja 1 csokor koriander zöld 1 tasak Knorr Olaszos Salátaöntet por 3 evőkanál olíva olaj 3 evőkanál víz
A kukoricát szűrjük le és öblítsük át. A paradicsomot mossuk meg és vágjuk félbe. A hagymát vágjuk hajszál vékonyra. Az avokádót vágjuk félbe hosszában, vegyük ki a magját, egy kanállal vegyük ki a húsát és vágjuk szeletekre. A koriander zöldet vágjuk apróra.
A salátaöntet port keverjük ki az olíva olajjal és vízzel. Reszeljük le a lime felének a héját, majd csavarjuk ki a levét. Adjuk a dresszinghez.
Tegyük egy keverőtálba az összetevőket és öntsük le a dresszinggel. Tálaljuk önmagában, vagy grillezett húsok mellé salátaként.
A zöldségeket apróra vágjuk, besózzuk. Egy keverőtálban elkészítjük a szószt, majd a zöldségekhez adjuk. 1 órát a hűtőben érleljük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűCsíkhámozóval kidíszítjük, karikára vágjuk az uborkát. (24 db) A tojásokat megfőzzük, szintén karikára vágjuk és az uborkára rakjuk. Kiskanál majonéz, majd a felcsavart sonkát ráte...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA kukoricakonzervet felbontjuk és szűrőbe öntjük a kukoricát. A mirelit zöldborsót és a zöldbabot egy kevés olívaolajon megdinszteljük, majd lecsöpögtetjük és hagyjuk kihűlni....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖntsük a mustárport egy tálba, adjuk hozzá a sót. Ha használunk, adjuk hozzá a kurkumát és a mézet is. Öntsük fel vízzel, majd keverjük jól össze. Ha jól elvegyültek a hozzávaló...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű