80 dkg sertéshús
80 dkg zöldségkeverék
2 közepes fej vöröshagyma
3 tojás
3 dl tejföl
4 ek olaj
só ízlés szerint
2 tk fűszerpaprika
2 ek zsemlemorzsa
3 dl víz
Az apróra vágott hagymát olajon megdinszteljük, meghintjük fűszerpaprikával, hozzáadjuk a kockára vágott húst. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük. Felöntjük vízzel, és addig főzzük, míg megpuhul.
A zöldségeket sós vízben megfőzzük, leszűrjük.
Olajjal kikent, zsemlemorzsával meghintett tepsibe tesszük a leszűrt zöldségeket. A pörkölt levét is leszűrjük, a húst a zöldségekre borítjuk.
A pörköltlét kikeverjük a 1,5 dl tejföllel, és ráöntjük. A tejföl másik felét a tojásokkal elkeverjük, sózzuk, majd ezt is ráöntjük.
Előmelegített sütőben készre sütjük.
Vegyél elő 2 serpenyőt, 1 kisebb lábast és oliva olajat. A lábasba tegyél fel másfél liter vizet forrni 2-3 ek vegetával. Az egyik serpenyőben kevés olajon pirítgasd a felkoc...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyűtej+gríz-->megfőzőm. tojás s.+cukor-->összekeverem+vaj+tojáshab.Sütőbe :)
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDiómorzsa A diót száraz serpenyőben lepirítjuk. Miután kihűlt, daráljuk le, és adjuk hozzá az őrölt fahéjat és az eritritet. Öntsük át egy tálba, amiben meg tudjuk majd forgatni a...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű,A húst nagyobb kockákra vágjuk, és átmossuk. A vöröshagymát megtisztítjuk, felkockázzuk, zsírban üvegesre pároljuk. Lehúzzuk a tűzről, belekeverjük az őrölt paprikát, és felengedj...
Elkészítési idő: 1,10 óra Nehézség: Könnyű