25 dkg főtt vagy sült csirkehús, 2 tk mustár, 2 db csemegeuborka, 3 ek majonéz, só, bors.
Az összes alapanyagot elektromos aprítóba tesszük és finomra vágjuk. Sóval és borssal ízesítjük.
A hagymát megpucolom, apróra vágom. A kockára vágott sonkát egy serpenyőben ropogósra sütöm. A creme frainche-t elkeverem a sajttal, zöldborssal, sonkával és a hagymával. Sóval íze...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű1. Villával törd össze a sajtot, minél krémesebb az állaga annál jobb. 2. A tojásokat vágd fel apró kockára, és a tejföllel meg a metélőhagymával keverd hozzá a sajthoz. 3....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A megmosott, papírtörlőn leszárított, apróra tépkedett bazsalikomleveleket összeturmixoljuk a finomra vágott fokhagymával, a frissen reszelt parmezánnal, a száraz serpenyőben a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA répát meghámozzuk, és apróra reszeljük, hozzákeverjük a többi összetevőt.
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű