menu

Családireceptkönyv.hu

Csirkehúskrém


Írta:

Elk. idő: 10 perc
Adag: 6
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


25 dkg főtt vagy sült csirkehús, 2 tk mustár, 2 db csemegeuborka, 3 ek majonéz, só, bors.

Elkészítés:


Az összes alapanyagot elektromos aprítóba tesszük és finomra vágjuk. Sóval és borssal ízesítjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hidegtálak, Reggeli ételek, Saláták / Hidegtálak, Szendvicsek, Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Renáta
Sajt tatár
Sajt tatár

A hagymát megpucolom, apróra vágom. A kockára vágott sonkát egy serpenyőben ropogósra sütöm. A creme frainche-t elkeverem a sajttal, zöldborssal, sonkával és a hagymával. Sóval íze...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Görög körözött
Görög körözött

1. Villával törd össze a sajtot, minél krémesebb az állaga annál jobb. 2. A tojásokat vágd fel apró kockára, és a tejföllel meg a metélőhagymával keverd hozzá a sajthoz. 3....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Katalin
Bazsalikomos sajtkrém
Bazsalikomos sajtkrém

1. A megmosott, papírtörlőn leszárított, apróra tépkedett bazsalikomleveleket összeturmixoljuk a finomra vágott fokhagymával, a frissen reszelt parmezánnal, a száraz serpenyőben a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Sárgarépakrém
Sárgarépakrém

A répát meghámozzuk, és apróra reszeljük, hozzákeverjük a többi összetevőt.

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk