- 175 g teljes kiőrlésű tönkölybúzaliszt
- 75 g fehér liszt
- 250 g joghurt (nálam 0%-os Jogobella joghurt kerül bele erdei gyümölcs ízben)
- 200 g áfonya
- 37 g 1:4 édesítő
- 2 tojás
- 100 ml étolaj
- 1 csomag sütőpor
- 1 csomag Dr. Oetker zero vanillin cukor
◾️A liszteket átszitáljuk majd sütőporral és a vanillin cukorral összekeverjük.
◾️A tojásokat az édesítővel fehéredésig keverjük, hozzáadjuk a joghurtot majd az olajat.
◾️Ezután összevegyítjük a lisztes keverékkel majd beledobáljuk az áfonyát is.
◾️Kapszlikba adagoljuk őket (nem kell teljesen teletölteni, mert még nőnek sülés közben is).
◾️170°-ra előmelegített sütőben 20 percet sütjük.
A sütőt 180 ºC-ra előmelegítjük. A száraz hozzávalókat egy tálban összeforgatjuk. Belekeverjük a gyümölcsöt, így nem süllyed le majd a muffin aljára. Elkeverjük a tojást, a jogh...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőkészítjük, és kimérjük a tészta hozzávalóit. A margarint felolvasztjuk és félretesszük hűlni. A barackokat alaposan megmossuk, letörölgetjük, félbevágjuk, kimagozzuk, félretessz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű-A sütőt előmelegítem 180 fokra. -A lisztet, sütőport, szódabikarbónát egy tálban jól elkeverem, hozzáadom a jégtől megszabadított mirelit gyümölcsöt, jól átforgatom benne, meghin...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMielőtt nekiállnánk a sütinek, vegyük ki az alapanyagokat a hűtőből, hogy szobahőmérsékletűek legyenek. Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Béleljünk ki kapszlikkal 18 muffinformá...
Elkészítési idő: 20+18 perc Nehézség: Könnyű