- 250 g darált Gullon teljes kiőrlésű keksz
- 50 g margarin
- 12 g 1:4 por édesítő
- 170 ml tej
A 2. réteg hozzávalói:
- 250 g túró
- 25 g 1:4 por édesítő
- 200 ml tejszín
- 1 csomag vaníliás cukor/Dr. Oetker zero vanillin cukor
A 3. réteg hozzávalói:
- 2 csomag krémpor (ha diétásan szeretnénk készítsünk csak sima vaníliapudingot a csomagon található leírás szerint)
- 500 ml tej
- 1 csomag Dr. Oetker zero vanillin cukor
A 4. réteg hozzávalói:
- 200 ml tejszín (ha cukormentes tejszínt használunk édesítőszert adjunk hozzá ízlés szerint)
◾️A kekszet, a margarinnal, a tejjel és a cukorral összegyúrjuk és egy tepsibe egyengetjük.
◾️A túrót a porcukorral és a vaníliás cukorral kikeverjük.
◾️A tejszínt habbá verjük és a túróba forgatjuk.
◾️A tepsiben lévő tésztára simítjuk.
◾️A krémport a tejjel és a vaníliás cukorral kikeverjük és a túróra kenjük.
◾️Ha pudinggal készítjük akkor készítsük a csomagoláson lévő leírás szerint csak cukor helyett édesítőszert adjunk hozzá.
◾️A tejszínt habbá verjük és a krémre kenjük.
◾️Pár órára hűtőbe tesszük pihenni.
A darált kekszet és a diót egy tálba mérjük és hozzáadunk kb. 12 kdg sárgabarack lekvárt. Kézzel összegyúrjuk, majd fokozatosan adunk még hozzá lekvárt – annyit, amennyivel szépen...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA tejszint felmelegítem majdnem forrásig és belekeverem a darált diót és édesítem. Addig keverem, amíg jól megszívja magát a tejszínnel a dió. Amikor már kész akkor leveszem...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű◾️Daráljuk le a kekszet és a diót majd adjuk hozzá a baracklekvárt és a rum aromát. ▪️Ezután jól dolgozzuk össze. ◾️A masszából formázzunk golyókat. ▪️Ha túl száraznak érezzük...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűKeverjük a mascarpónét mixerrel ,majd bele a tejszínt ( hideg legyen mind a kettő) -egy sütőpapírt készítünk -a piskótákat belemártogatjuk a kávéba ,és a papíron egymás mellé s...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Közepes