menu

Családireceptkönyv.hu

Majonézes tonhalkrém


Írta:

Elk. idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 2 tonhalkonzerv
- 3 kanál majonéz
- 2 teáskanál tejföl
- 1 teáskanál citromlé
- 1 teáskanál mustár
- só
- bors

Elkészítés:


◾️A konzerveket lecsurgatjuk és egy tálba öntjük.
◾️Hozzáadjuk a majonézt, a tejfölt, a citromlevet, a mustárt, a sót és a borsot.
◾️Összekeverjük és pár órát hagyjuk állni, hogy az ízek összeérjenek 😊.

Majonézes tonhalkrém

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
A legegyszerűbb tojáskrém receptje
A legegyszerűbb tojáskrém receptje

A tojásokat keményre főzzük. Mindent összekeverek, fűszerezem, hagyom állni kb. fél órát és kész is. Friss kenyérrel, vagy pirítóssal finom és egyszerű vacsora.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Sajtkrém
Sajtkrém

1. A Medvesajtot villával össze kell törni, a fokhagymát apróra összevágni és az összes hozzávalót alaposan összekeverni.

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Avokádós tonhalkrém
Avokádós tonhalkrém

Az avokádót meghámozzuk, a magját kiveszem. A konzervet kibontjuk összekeverjük az avokádóval, az apróra vágott hagymával, mad turmixszoljuk. Ízesítjük sóval, fehér borssal és citr...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Baba Ganoush - padlizsánkrém (Zé)
Baba Ganoush - padlizsánkrém (Zé)

A padlizsánt 200 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, amíg jól meg nem ég. Minél sültebb, annál jobb, de sütés előttérdemes egy-két helyen megszurkálni, hogyne durranjon szét...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk