- 2 tonhalkonzerv
- 3 kanál majonéz
- 2 teáskanál tejföl
- 1 teáskanál citromlé
- 1 teáskanál mustár
- só
- bors
◾️A konzerveket lecsurgatjuk és egy tálba öntjük.
◾️Hozzáadjuk a majonézt, a tejfölt, a citromlevet, a mustárt, a sót és a borsot.
◾️Összekeverjük és pár órát hagyjuk állni, hogy az ízek összeérjenek 😊.
A tojásokat keményre főzzük. Mindent összekeverek, fűszerezem, hagyom állni kb. fél órát és kész is. Friss kenyérrel, vagy pirítóssal finom és egyszerű vacsora.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A Medvesajtot villával össze kell törni, a fokhagymát apróra összevágni és az összes hozzávalót alaposan összekeverni.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAz avokádót meghámozzuk, a magját kiveszem. A konzervet kibontjuk összekeverjük az avokádóval, az apróra vágott hagymával, mad turmixszoljuk. Ízesítjük sóval, fehér borssal és citr...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA padlizsánt 200 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, amíg jól meg nem ég. Minél sültebb, annál jobb, de sütés előttérdemes egy-két helyen megszurkálni, hogyne durranjon szét...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű