menu

Családireceptkönyv.hu

Fasírt kicsit másképp


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


https://ketkes.com/fasirt-kicsit-maskepp-nagyon-adag-finomsag-amit-imadni-fogtok/

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
KLASSZIKUS VADAS
KLASSZIKUS VADAS

A klasszikus vadas elkészítéséhez a hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, majd mindkét oldalukat egy kevés olajon elősütjük, és kiszedjük. A visszamaradt olajon megpároljuk a felkariká...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Temesvári sertésborda
Temesvári sertésborda

,a ki klopfolt hús szeleteket sózom,borsózom,és elő sütőm olajon,a füstölt szalonnát kockára vágom és ki sütőm,a pörcöt ki szedem,és a zsiradékban meg fonnyasztóm a kockára vágott...

Elkészítési idő: 50 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Almás malacsült
Almás malacsült

A malachúst jól megmossuk és a bőrét beszabdaljuk. Megcsináljuk a pácot. A fokhagymakrémet, szójaszószt, almaecetet, sót, borsot összekeverjük egy nagy tálban. Majd ebbe a pácléb...

Elkészítési idő: 85 min
Nehézség: Közepes
share
Avatar Töltött sertéscomb
Töltött sertéscomb

A combot késsel szétnyitjuk, kiklopfoljuk, borssal és sóval mindkét oldalát picit bedörzsöljük, majd félre tesszük pihenni. A tölteléket elkészítjük: a zsemlét tejbe áztatjuk.a má...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk