https://ketkes.com/fasirt-kicsit-maskepp-nagyon-adag-finomsag-amit-imadni-fogtok/
A klasszikus vadas elkészítéséhez a hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, majd mindkét oldalukat egy kevés olajon elősütjük, és kiszedjük. A visszamaradt olajon megpároljuk a felkariká...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű,a ki klopfolt hús szeleteket sózom,borsózom,és elő sütőm olajon,a füstölt szalonnát kockára vágom és ki sütőm,a pörcöt ki szedem,és a zsiradékban meg fonnyasztóm a kockára vágott...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA malachúst jól megmossuk és a bőrét beszabdaljuk. Megcsináljuk a pácot. A fokhagymakrémet, szójaszószt, almaecetet, sót, borsot összekeverjük egy nagy tálban. Majd ebbe a pácléb...
Elkészítési idő: 85 min Nehézség: KözepesA combot késsel szétnyitjuk, kiklopfoljuk, borssal és sóval mindkét oldalát picit bedörzsöljük, majd félre tesszük pihenni. A tölteléket elkészítjük: a zsemlét tejbe áztatjuk.a má...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Közepes