1 csirkemell
0,5 dl paradicsomszósz
1 teáskanálnyi bazsalikom
só, bors
10 dkg füstölt sajt
olaj
A húst megmossuk és 4-5 szeletre vágjuk, átkenjük sóval és borssal, majd forró olajban mindkét oldalát megsütjük. Ezt követően egy kiolajozott tepsibe tesszük a hússzeleteket. A paradicsomszószba keverjük a fűszereket és ezzel átkenjük a húsokat, majd a reszelt sajtot is rájuk szórjuk. 180 fokos sütőben addig sütjük, amíg a sajt ráolvad és ezt követően fogyaszthatjuk.
1 A szósz összeállításával kezdünk. Mérjük egy tálba a mézet, cukrot, szójaszószt. 2 Adjuk hozzá a gyömbért, a Microplane-en papír vékonyra szeletelt gyömbért, nyomjuk bele a f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőbb a szószt készítjük el. A vöröshagymát és fokhagymát felaprítjuk, a répát gyufaszálakra vágjuk. Kevés olajon párolni kezdjük a zöldségeket, majd hozzáadjuk a paradicsompürét....
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA csirkemellet kisebb szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, és olajon megsütjük. A csirkemájat szintén olajon bors és majoránna hozzáadásával lesütjük. A szalonnát szeletekre vág...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA húst vékony szeletekre vágjuk. A tejfölbe keverjük a felvert tojást, a fűszereket és a zúzott fokhagymát, majd átkenjük vele a húsokat és egy dobozba tesszük. Legalább egy éjszak...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű