1,5-kg hushoz
2-ek asztali só
2-ek őrölt bors
1-ek őrölt kömény
1-fej fokhagyma törve
3-ek őrölt paprika
1-késhegynyi szerecsen dió
2-dl víz
A fokhagymát a vízben áztazva keverük az anyaghoz két háromször alaposan össze dagasztjuk töltés előtt
1. A zsemlét hideg tejben beáztatjuk, utána kicsavarjuk. 2.A hagymát apróra vágjuk, kevés zsírban megpároljuk. 3. Amikor levesszük a tűzről, a még forró hagymába belekeverj...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A húst megmosom, szárazra törlöm, sózom, borsozom, majd egyik oldalát megkenem fokhagymakrémmel, a másik oldalát mustárral. 2. A hagymát felszeletelem és lerakom a hússal: e...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézKevés olajba teszek pirospaprikát, bors, kömény, vegeta vagy só, hagymapor, fokhagymapor majd összekeverem és a pecsenyehúst (1Kg) beleforgatom úgy hogy mindenhol érje és abban hag...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1.) A szalonnát félbevágjuk, a felét felkockázzuk, a másik felét felszeleteljük. A tarját nagyobb kockákra vágjuk, a kolbászt felkarikázzuk. 2.) A rizst kevés libazsíron megpirí...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű