menu

Családireceptkönyv.hu

Kolbász


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1,5-kg hushoz
2-ek asztali só
2-ek őrölt bors
1-ek őrölt kömény
1-fej fokhagyma törve
3-ek őrölt paprika
1-késhegynyi szerecsen dió
2-dl víz

Elkészítés:


A fokhagymát a vízben áztazva keverük az anyaghoz két háromször alaposan össze dagasztjuk töltés előtt

Kolbász

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Disznóvágás, Egyéb ételek, Konyhai praktikák, Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Darált - Labdapecsenye
Darált - Labdapecsenye

1. A zsemlét hideg tejben beáztatjuk, utána kicsavarjuk. 2.A hagymát apróra vágjuk, kevés zsírban megpároljuk. 3. Amikor levesszük a tűzről, a még forró hagymába belekeverj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Tarja - Tejfölös-gombás szelet
Tarja - Tejfölös-gombás szelet

1. A húst megmosom, szárazra törlöm, sózom, borsozom, majd egyik oldalát megkenem fokhagymakrémmel, a másik oldalát mustárral. 2. A hagymát felszeletelem és lerakom a hússal: e...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
SÜLT CSÁSZÁRHÚS
SÜLT CSÁSZÁRHÚS

Kevés olajba teszek pirospaprikát, bors, kömény, vegeta vagy só, hagymapor, fokhagymapor majd összekeverem és a pecsenyehúst (1Kg) beleforgatom úgy hogy mindenhol érje és abban hag...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Erdélyi töltött káposzta
Erdélyi töltött káposzta

1.) A szalonnát félbevágjuk, a felét felkockázzuk, a másik felét felszeleteljük. A tarját nagyobb kockákra vágjuk, a kolbászt felkarikázzuk. 2.) A rizst kevés libazsíron megpirí...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk