A meghámozott és hasábokra vágott krumplit vékony hasábokra vágtam, egy tálban kevés olajjal összekevertem és sütópapírrail bélelt tepsiben, 220 fokra előmelegített sütőben kb. 50-60 perc alatt piros, ropogósra sütöttem. Utólag sóztam, de előre is be lehet fűszerezni, különféle fűszerekkel.
A sütőt izzítsátok be 200 fokra. A zöldségeket vágjátok nagyobb darabokra és kevés olajon kezdjétek el párolni egy serpenyőben. Kevés só és bors mehet rá. A tojásokat lazán verjéte...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesSerpenyőben felforrósítunk 2 ek. Olajat , hozzáadunk 500 g hasábokra vágott újburgonyát. Magas hőmérsékleten sütjük, addig, amíg pirulni nem kezd. Megszórjuk 3 csipet pirospaprikáv...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKarfiolt sós vízbe főzőm :) Hús-lisztbe forgatom. Tojás-maradék liszt-összekeverem-hagyma-bors-fűszerek. Hús-szószba forgatom -kisütöm forró olajba-tepsibe-karfiol rá-tejfölös s...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA zsírt megolvasztjuk, mérsékelt tűzön, állandó keveréssel üvegesre pároljuk benne a finomra vágott hagymát. Beletesszük a feldarabolt csirkét, erős tűzön, gyors keveréssel áthevít...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Közepes