menu

Családireceptkönyv.hu

SÜLTHAL


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Pangasius halfilé

Bors
fél citrom kifacsart leve
Fokhagyma
Petrezselyemzöld

Elkészítés:


A halfilét fűszerezem, majd alufóliával bélelt tepsibe teszem a szeleteket. Meglocsolom a citrom kifacsart levével, meghintem petrezselyemzölddel és betakarom alufóliával. 200fokon 35-40percig sütöm.

SÜLTHAL

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Halételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Dorottya
Harcsapaprikás galuskával
Harcsapaprikás galuskával

Az olajon megdinszteljük az aprított hagymát, megszórjuk pirospaprikával, hozzáadjuk a szeletelt paprikát, paradicsomot, ezzel a lecsós alap készül. A harcsát szeletekre vagy kock...

Elkészítési idő: fél óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Cukkini bundás hal
Cukkini bundás hal

elkészítés A haltörzseket megtisztítjuk, lehúzzuk a bőrt, besózzuk. A tojásból, lisztekből, sóból, tejből, szódából, pirospaprikából kicsit sűrűbb tésztát keverünk, mint a pala...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Citromos Salsa halra
Citromos Salsa halra

A hozzávalókat egészen apróra vágjuk. Grillezett hal tetejére kitűnő

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Halfalatok sörbundában
Halfalatok sörbundában

A kukoricalisztet összekeverjük a keményítővel és a sóval. Hozzáadjuk az elhabart tojást és a sört, sűrűn folyó masszát kell kapnunk. (A pontos lisztmennyiség függ a tojás méretétő...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk