Pangasius halfilé
Só
Bors
fél citrom kifacsart leve
Fokhagyma
Petrezselyemzöld
A halfilét fűszerezem, majd alufóliával bélelt tepsibe teszem a szeleteket. Meglocsolom a citrom kifacsart levével, meghintem petrezselyemzölddel és betakarom alufóliával. 200fokon 35-40percig sütöm.
Az olajon megdinszteljük az aprított hagymát, megszórjuk pirospaprikával, hozzáadjuk a szeletelt paprikát, paradicsomot, ezzel a lecsós alap készül. A harcsát szeletekre vagy kock...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: Könnyűelkészítés A haltörzseket megtisztítjuk, lehúzzuk a bőrt, besózzuk. A tojásból, lisztekből, sóból, tejből, szódából, pirospaprikából kicsit sűrűbb tésztát keverünk, mint a pala...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat egészen apróra vágjuk. Grillezett hal tetejére kitűnő
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA kukoricalisztet összekeverjük a keményítővel és a sóval. Hozzáadjuk az elhabart tojást és a sört, sűrűn folyó masszát kell kapnunk. (A pontos lisztmennyiség függ a tojás méretétő...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű