menu

Családireceptkönyv.hu

TEPSIBEN SÜLT ZÖLDSÉGEK


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


sárgarépa (3szál)
karfiol (20dkg)
brokkoli (50dkg)
10dkg Pilos 0,1%os natúr joghurt
3szlet light sajt
fűszerek: bors, ételízesítő, piros paprika, fokhagyma, majoranna

Elkészítés:


A zöldségeket megtisztítjuk, feldaraboljuk, megpároljuk, tepsibe tesszük, leöntjük fűszeres Pilos 0,1%os joghurttal, teszünk rá light sajtot és sütőben 200 fokon 20 perc alatt készre sütjük.

TEPSIBEN SÜLT ZÖLDSÉGEK

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Köretek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar A rizsköret
A rizsköret

A rizst megmossuk,olajban kicsit átforgatjuk,dinszteljük,majd felöntjük vízzel.Sót,vegetát teszünk hozzá és sütőben vagy nagyon takarékon pároljuk készre

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Párolt vöröskáposzta
Párolt vöröskáposzta

A hagymát kockákra vágjuk, és zsiradékon megpirítjuk. Kevés cukrot adunk hozzá. A káposztát legyaluljuk, és hozzáadjuk a hagymához. Kicsit lesütjük, majd rászórjuk a sót, köményt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: István
Tócsni azaz krumplilepény
Tócsni azaz krumplilepény

A krumplikat meghámozzuk, megmossuk, lereszeljük. Összekeverjük a liszttel - nem kell sűrű masszának lennie! Az apróra vágott hagymát/snidlinget és petrezselyemzöldet, valamint a...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Tünde
Burgonyagratin
Burgonyagratin

A krumplit meghámozzuk és vékony, 1-2 milliméteres szeletekre vágjuk késsel vagy szeletelőgéppel. Kivajazott hőálló edénybe tesszük. Felkarikázzuk a póréhagymát és hozzákeverjük a...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk