Én a cs.szárnyakat előfőzöm fokhagymás,babérleveles,vegetás vízben.Utána csinálok egy sűrű palacsintatésztát amiben megforgatom a cs.szárnyakat.Ezután apróra tördelt kukoricapehelybe forgatom és így kisütöm.Mennyeien finom.Ha csípősen szeretitek akkor a kínai édes-savanyú csípős szószt tedd a tésztába.
A sütőt melegítsd elő 200 fokra. A lisztet, paprikát, a sót és a borsot keverd össze. A húsokat forgasd bele a fűszeres keverékbe és tedd kiolajozott tepsibe. Keverd össze a mézet,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, és megszórjuk őrölt fehérborssal. A sajtot, paprikát és a paradicsomot szeletekre vágjuk. Mindegyik csirkemellre teszünk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst felkockázzuk és kevés olajon pirítani kezdjük, mikor feldobja a levét hozzáadjuk a zöldbabot is és belekeverjük a zúzott fokhagymát, lestyán levelet, fűszerezzük. Egy kevés...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pulyka mellet kicsit kiklopfoljuk és megszórjuk sóval, borssal. Az aszalt szilvát 2 óráig vörös borban áztatjuk. A diót, a zsemlemorzsát összekeverjük, belekeverjük a tojásokat...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű