menu

Családireceptkönyv.hu

79.Pamut zsemle


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Csésze méret 250 ml
2 cs langyos tej
1 cs olaj
2 tojásfehérje
7 g porélesztő v. 25 g friss
1 ek cukor
1 tk só
5 cs liszt

Töltelék: sajt, lekvár stb.

kenés: tojássárga

Elkészítés:


Élesztő fut, kis lisztel.
Dagaszt, kel, átgyúr, olajos tálba kel, tésztát is olajoz. Puha tészta.
15 fele oszt /óriás nagy /. Több fele kell osztani. Kel.
Formát olajoz. Egy tészta kerekre nyújt, kör feléig bevagdos,sima felét ráhajt,tölt.Két sarkát ráhajt, lenyomkod. Utolsó darabot ketté oszt, kört nyújt, egyiket bevagdos,másikat tölt gombócot formál bevágottba tenni,ráhajtani. A tésztákat körbe lenyomkodni. Kel.
180 fok 35 - 40 perc

Trükkök, tippek, praktikák:


youtube.com/watch?
Peynirli Pamuk Çörek(Görüntüsü Ayrı Güzel Lezzeti Ayrı)Yapımı Kolay Lezzeti

79.Pamut zsemle

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Bögrés sütemények,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Amália
Alma torta =Francia
Alma torta =Francia

Melegítsük elő a sütőt 180 C-ra. Először készítsünk elő egy 18 cm-es tortaformát úgy, hogy jól kiolajozzuk és megszórjuk liszttel. ▢ A lisztet, sütőport, sót egy tálba szedjük és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Kakaós csiga
Kakaós csiga

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Bögrés kakaós,kókuszos
Bögrés kakaós,kókuszos

Minden hozzávalót egy tálba öntök, robotgéppel összekeverem. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntöm a masszát és tűpróbáig sütöm. /180 fok ,kb 30 perc)20×30 cm tepsi A kihűlt sütemén...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Barackos cobbler (Sóbors)
Barackos cobbler (Sóbors)

A barackot mossuk meg, a magját távolítsuk el, a gyümölcs húsát vágjuk fel tetszőleges szeletekre. A barackszeleteket keverjük össze a barna cukorral, kristálycukorral (1 evőkan...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk