5 alma
4 ek citromlé
3 tk fahhéj
15 dkg cukor
20 g vaniliáscukor
40 dkg reszelt keksz
forgatás keksz
. : almát hámozok, nagy lukú reszelőn reszelem, citromlével, fahéjjal főzöm. Amikor kész, adok hozzá porcukrot, vaníliás cukrot, ki hűtöm. Gyúrok hozzá reszelt kekszet, gombócokat formázok, forgatom reszelt kekszbe.
A fehércsokoládét vízgőz fölött megolvasztjuk. A mascarponét kikeverjük 5 dkg porcukorral és hozzáadjuk a fehércsokit és a felvert tejszínhabot. Az eper felét összeturmixoljuk, (...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűElkészítés: A kókuszos tésztához a 7 tojásfehérjét 30 dkg porcukorral kemény habbá verjük. 30 dkg kókuszreszeléket, 4 evőkanál lisztet és fél csomag sütőport keverünk hozzá. Középm...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kókuszzsírt a darabokra tört csokival vízgőz felett megolvasszuk. Majd levesszük a tűzről és hűlni hagyjuk. Ez nagyon fontos, mert forrón nem önthetjük a tojáshoz. A gesztenyék...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA tojásokat bele ütjük egy tálba,felverjük,majd hozzáadjuk a lisztet,a csipet sót és a tejet,majd csomómentesre keverjük.Hozzáadjuk a vizet is és elkeverjük. Meghámozzuk az almát é...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz