menu

Családireceptkönyv.hu

94.Vegán desszert /carob/


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


1 csésze szentjánoskenyér por (carob),
1/2 csésze apróra vágott és előre vízben áztatott mandula,
1/2 csésze kókuszolaj,
1/2 teáskanál vanília,
2 darab szárított, előre vízben áztatott sárgabarack.

Elkészítés:


Az összetevőket turmixoljuk össze, majd tegyük egy üveg tálcára, kb. 1,5 cm vastagságban. Ezután tegyük be a hűtőbe, míg a kókuszolaj megszilárdul, és a desszert vágható állagúvá válik. Ebből mennyiségből kb. 20 kisebb kockával lesz.

94.Vegán desszert /carob/

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Desszertek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Krisztina
Túrófánk
Túrófánk

A túrót villával összetörjük, majd összekeverjük a többi hozzávalóval, és gyors mozdulatokkal összedolgozzuk. Egy mélyebb serpenyőben olajat forrósítunk és vizes kanállal kis hal...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Narancsos piskóta
Narancsos piskóta

Elkészítése: A babapiskótát apró darabokra tördeljük egy edénybe. A narancsot pucoljuk meg, a fehér részektől is és vágjuk apró darabokra. A tejfölt és a joghurtot összekeverjü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Edina
Bejgli
Bejgli

Tészta Hozzávalókat össze kell gyúrni. A tészta annyira legyen puha, hogy ha a gyúródeszkán a tenyereddel szétnyomod akkor feltekerhető legyen. A víz mennyiségét minden esetben...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kati
Hókifli
Hókifli

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk