1 csésze szentjánoskenyér por (carob),
1/2 csésze apróra vágott és előre vízben áztatott mandula,
1/2 csésze kókuszolaj,
1/2 teáskanál vanília,
2 darab szárított, előre vízben áztatott sárgabarack.
Az összetevőket turmixoljuk össze, majd tegyük egy üveg tálcára, kb. 1,5 cm vastagságban. Ezután tegyük be a hűtőbe, míg a kókuszolaj megszilárdul, és a desszert vágható állagúvá válik. Ebből mennyiségből kb. 20 kisebb kockával lesz.
A túrót villával összetörjük, majd összekeverjük a többi hozzávalóval, és gyors mozdulatokkal összedolgozzuk. Egy mélyebb serpenyőben olajat forrósítunk és vizes kanállal kis hal...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűElkészítése: A babapiskótát apró darabokra tördeljük egy edénybe. A narancsot pucoljuk meg, a fehér részektől is és vágjuk apró darabokra. A tejfölt és a joghurtot összekeverjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTészta Hozzávalókat össze kell gyúrni. A tészta annyira legyen puha, hogy ha a gyúródeszkán a tenyereddel szétnyomod akkor feltekerhető legyen. A víz mennyiségét minden esetben...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű