menu

Családireceptkönyv.hu

Almás céklasaláta


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


hozzávalók / 5 adag

A salátához

1 kg cékla (előfőzött)
3 db alma (édes)

A mártáshoz

450 g tejföl
160 g majonéz
1 ek mustár
1 teáskanál porcukor (ízlés szerint)
bors ízlés szerint

Elkészítés:


A céklát és az almát apró kockákra vágjuk.
A mártást összeállítjuk a hozzávalók alapos összekeverésével, majd az almás céklára öntjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Vegetáriánus,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Sült sajtos paradicsom
Sült sajtos paradicsom

A paradicsomokat és a mozzarella-golyókat kb. 1 cm vastag szeletekre vágjuk, és egy kiolajozott tûzálló tálba, tetõcserép-szerûen váltakozva lerakjuk. A hagymát és a fokhagymát nag...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Bab
Cukkíni-korongok
Cukkíni-korongok

A cukkinit lereszeljük, hozzáadjuk a fűszereket, a tojást és elkeverjük a zabpehellyel, útifűvel, illetve a reszelt sajttal. Hagyjuk állni pár percet, majd egy kókuszzsírral átk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Sándor
Sajtos cukkinigolyók
Sajtos cukkinigolyók

A megtisztított cukkini magvas belsejét kivágjuk (ha van neki), a héját nem szükséges eltávolítani. Sajtreszelőn lereszeljük. Meghintjük sóval, összekeverjük, és hagyjuk álln...

Elkészítési idő: 1
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sajtos zellerropogós
Sajtos zellerropogós

Elkészítése: A megtisztított zellert és a sajtot reszeljük egy tálba, adjuk hozzá a finomra vágott metélőhagymát, a tojást, a tejet és a lisztet. Ízesítsük sóval és borssal, majd h...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk