személyenként
1 közepes őszibarack
néhány csepp citromlé
1 kávéskanál cukor vagy néhány csepp édesítő
1,5-2 dl szőlő ízű szénsavas üdítőital
a tálaláshoz:
3-4 jégkocka
2 szelet citrom félbevágva
csipet őrölt szegfűszeg
Az őszibarack héját lehúzzuk, a magját eltávolítjuk, a húsát a citromlével és a cukorral együtt turmixoljuk. Nagyobb pohárba tesszük a jeget, a citromszeleteket, rákanalazzuk a barackot, és felengedjük az üdítővel. A tetejére szórjuk a szegfűszeget. Azonnal tálaljuk.
Ezeket összeturmixoljuk,és ihatjuk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA bort feltesszük főni egy kisebb edényben. Az almát felkockázzuk és hozzáadjuk a borhoz. Ezek után mehet bele a cukor, vaníliás cukor, a citrom, citromlé, a méz és a fahéj. Főz...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűAz ananászt hámozzuk meg, és vágjuk össze. Öntsük bele a joghurtot egy turmixolásra alkalmas edénybe, majd tegyük hozzá az ananász, az epret és a gyömbért. Botmixerrel keverjük ö...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA vizet öntsük egy lábasba, adjuk hozzá a fűszereket, majd forraljuk fel. Adjuk hozzá a teafüvet, és várjuk meg, amíg a tea fel nem oldódik. Öntsük hozzá a tejet, és az egészet for...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű