1 kis db zeller
1 db burgonya
3 dkg csirkemell filé
1 kis db alma
petrezselyem ízlés szerint
1 kávéskanál ételízesítő (sómentes vega fűszerkeverék)
0.5 ek kefír (bio)
A burgonyát, az almát, és a zellert megmossuk, meghámozzuk, és az előfőzött, fagyasztott csirkemell kockával együtt feltesszük főni, annyi vízben, ami épp ellepi.
Fűszerekkel ízesítjük, és ha megfőtt, kicsit hűlni hagyjuk.
Összeturmixoljuk a kefírrel, és tálaljuk.
Elkészítés: Felaprítottam a hagymát és a kaprot gondosan, hogy nagyobb darabok ne maradjanak. A gyalult tököt megmostam, és kifacsartam belőle a nedvességet. A kapor 2/3 részét...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesAz olaj, liszt és tej felhasználásával rántást készítek, majd a zöldborsót lével együtt hozzáteszem, és összefőzöm keverés mellett. Ha kemény a zöldborsó akkor előfőzöm. Másképp:...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz apróra vágott vöröshagymát és a reszelt fokhagymát elkezdjük dinsztelni az olajon. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk őrölt köménnyel. A húsgombóchoz egy tálba tesszük a darált húst...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA megtisztított, feldarabolt zöldbabot feltesszük főni annyi vízben, amennyi éppen ellepi. Megsózzuk, borsozzuk, beledobjuk a fokhagymát és kb. 20 perc alatt puhára főzzük. Közben...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű