3 kisebb vagy 1 nagy cukkini
3 tojás
1 kis fokhagyma
petrezselyem vagy kapor
só
kevés reszelt sajt (parmezán, de másféle is lehet)
zsemlemorzsa (annyi, hogy formázható legyen)
olaj
Elkészítés: A cukkinit lereszelem vagy gyalulom, sózom, félretszem. Később kinyomkodom a levét. Összkeverem a tojással, zúzott fokhagymával, aprított petrezselyemmel, hozzáadom a sajtot, sót, a morzsát. Formázom, mint a fasírtot, bő olajban sütöm. Hamar megsül.
Ld. link
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sült paprikát helyezzük egy zacskóba, ott a héja könnyen és hamar elválik. Vigyázzunk kezünket ne égessük meg, az összes paprikáról szedjük le a héját. A paprikát daraboljuk, ma...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA cukkinit megtisztítjuk, ha van benne keményebb magot tartalmazó rész, azt kivágjuk. A reszelő nagy lyukán lereszeljük, meghintjük sóval, és jól összeforgatjuk. Kb. 25 percre fél...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket megtisztítjuk és nagyobb darabokra vágjuk. A tepsi alját kikenjük az olvasztott vajjal, majd szétosztjuk rajta a zöldségeket (az étolaj azért nem annyira jó, mert ol...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű