menu

Családireceptkönyv.hu

Cékla gazpacho


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 adag

1 db cékla (nyers)
0.5 db kígyóuborka
0.25 fej lilahagyma
2 gerezd fokhagyma
2 evőkanál olívaolaj
300 ml alaplé - zöldség

bors - fekete (tört)

Elkészítés:


céklát kb. 30 perc alatt megfőzzük. Hagyjuk kihűlni és eltávolítjuk a héját.

Kisebb darabokra vágjuk a céklát, uborkát, fokhagymát, lilahagymát és egy aprítóba rakjuk, sóval, borssal, olívaolajjal és egy kevés alaplével együtt.

hűtve tálalható.

Cékla gazpacho

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: RECEPTEK
MAZSOLALEVES
MAZSOLALEVES

A mazsola szárát lecsipkedjük, és a szemeket többször váltott vízben megmossuk. Annyi friss vízben, amennyi ellepi, 1-2 órát duzzadni hagyjuk, majd 1,2 liter enyhén sós vízben fe...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Nagyon omlós  Almás:
Nagyon omlós Almás:

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Mariann
Sárga leves
Sárga leves

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Dream cream fagylalt
Dream cream fagylalt

1. A banánokat kissebb karikákra vágjuk és éjszakára a fagyasztóba helyezzük. 2. A fagyasztott banánt a mixerbe helyezzük és porhanyóssá mixerezzük. 3. A banánokat hagyjuk ki...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk