1 nagyobb hagyma
40-50 dkg sovány hús (sertés vagy marha)
2 zacskó KNORR Chili Con Carne alap
2 doboz vörösbab
1 doboz kukorica
Olajban egy nagyobb fej hagymát üvegesre kell párolni, (a tűzről levéve arra szórni a csilit) majd rögtön beletenni a 40-50 dkg sovány marhahúst és hirtelen megpörkölni. Ezután kevés vizet kell rá önteni (ne legyen több az alapporhoz szükségesnél), abban megfőzni majdnem készre.
A vizet ki kell egészíteni az alapporhoz szükséges mennyiségre és beleönteni 2 zacskó knorr Chili Con Carne (?) alapport. A zacskón szereplő ideig (10 perc?) kevergetés mellett főzni kell, majd hozzá önteni 2 doboz Bonduelle "vörösbab chilis mártásban" konzervet és 1 doboz csemegekukoricát. Az egészet 10-15 percig össze kell fözni és kész.
Az egész folyamat alatt időnként kell kevergetni, kivéve az alappal, akkor gyakrabban.
Ez a mennyiség elvileg 4 adag (kb 1,6 kg), de ha éhesek vagytok és jól
sikerül, lehet, hogy ketten is megeszitek.
Jó étvágyat
A sütőt melegítsd elő 170 fokra - gázsütőn harmadik fokozat. Forrósíts fel egy magas falú tepsit a tűzhelyen, és önts bele kevés olajat. Az oldalast sózd, borsozd, és 10-15 perc al...
Elkészítési idő: 4-6 óra Nehézség: KönnyűA babot előző este vízbe áztatjuk, majd másnap leöblítjük, és bő vízben a babérlevéllel, 1 fej egészben hagyott vöröshagymával és 2 gerezd fokhagymával félpuhára főzzük. Az apró...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVajon világos barnára pirítjuk a húst a fokhagymával és a vöröshagymával. Öntsük rá a cukrot, sót, borsot és a savanyítókat. Morzsoljuk bele a leveskockát és öntsük rá kb a fele...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fokhagymát megtisztítjuk, és áttörjük. Egy nagyobb lábas alját kizsírozzuk, majd megrakjuk szalonna darabokkal és bőrkével. A húst felszeleteljük, az inas részeket bevágjuk. Mi...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű