3 narancs, 2 alma, 1 konzerv őszibarack, 2 banán, 20 dkg mazsola, 5 dkg darált mogyoró, 10 ek narancslé, 2 ek citromlé, 10 ek őszibaracklé
1. A gyümölcsöket értelem szerűen megtisztítjuk, és húsukat apróra vágjuk.
2. A gyümölcsöket egy tálba rakjuk, és összekeverjük a mazsolával.
3. Rászórjuk a mogyorót.
4. A narancs-, citrom- és őszibaracklevet összekeverjük, és a gyümölcsökre öntjük.
5. Jól összekeverjük, és fél órára hűtőbe tesszük.
6. Hidegen tálaljuk.
Elkészítése: A krumplit megfőzzük és karikákra daraboljuk, a főtt tojást is fel karikázzuk, a sült paprikát ( héja nélkül) csíkokra vágjuk, a vöröshagymát is vékonyra szeleteljük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát sós vízben megfőzzük. A salátát metéltre vágjuk, az ananászt felkockázzuk. A csirkemellet csíkokra vágjuk, olajon vegetával és az átlagosnál több borssal megpirítjuk. A t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zsemléket vízbe áztatjuk, majd alaposan kinyomkodjuk. A répát és a zellert apró kockára vágjuk, majd a borsóval együtt sós vízben megfőzzük. Amikor kihűlt, hozzáadjuk az áztatott...
Elkészítési idő: 100 pec Nehézség: KönnyűEgy nagy tálban keverjük össze az olajat, az ecetet a sót és a borsot. Adjuk hozzá a szőlőt, az édesköményt, a zellert és a hagymát, alaposan keverjük össze. Tálaláskor szórjuk meg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű