2 ek nyers, szűretlen almaecet, 1 kk fahéj, 1 kk szerecsendió, fél kk őrölt gyömbér, 1/2 tk juharszirup vagy méz, 2 csésze víz
1. Keverjük össze a hozzávalókat ügyelve arra, hogy gyors mozdulatokkal kavarjuk. Ha kész, fogyaszthatjuk.
Fogyasztása:
Naponta egy alkalommal, lehetőleg a reggeli időszakban.
A sütőt 180 fokra melegítjük. A hozzávalókat a felsorolás sorrendjében a keverő tálba téve kikeverjük. Az így kapott masszát a kivajazott (lisztezni nem kell!), magas falú tepsibe...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA csirkemellfilét vágjuk falatnyi darabokra. A kaliforniai paprikát vágjuk csíkokra vagy kockákra. A répát pucoljuk meg, vágjuk vékony szeletekre, julienne-re. A szárzellert vágjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fodros kel — angolul curly kale — sok dietetikus szerint a legegészségesebb zöldség. Telis-tele van pakolva mindenféle vitaminnal és ásványi anyaggal, illetve rostokkal, alacson...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű