50 dkg túró, 15 dkg vaj, 1 dkg só, 5 dkg őrölt bors, 1 cs metélőhagyma, 1 cs petrezselyemzöld, 5 g pirospaprika, 1 csipet chilipor
1. A túrót szitán áttörjük, hozzáadjuk a vajat és a sót, habosra keverjük, majd a fűszereket és a finomra vágott fűszernövényeket is belekeverjük.
2. Töltelékként tálaljuk.
1. Pürésítjük a hagymát, a tejfölt, a tömlős sajtot, és a fokhagymakrémet. 2. Állni hagyjuk 15 percig, hogy összeérjen. 3. A löncshúst apró darabokra szeleteljük és beleönt...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA kacsazsírt olvasszuk fel, majd dobjuk rá a vékonyan felszeletelt vöröshagymát és süssük 5-8 percig. (Ha használunk erős paprikát, akkor finomra vágva dobjuk a hagymára és süssük...
Elkészítési idő: 5+20 perc Nehézség: Könnyűa tojásokat főzzük keményre, és nagylyukú sajtreszelőn reszeljük le. A lilahagymát vágjuk apróra, és keverjük a lereszelt tojáshoz a majonézzel, tejföllel, és a mustárral együtt. S...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű1. A fokhagymát lereszelem és a többi hozzávalóval együtt egy mixelő rúddal krémesre keverem. 2. Pirítósra kenve a legfinomabb.
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz