4 főtt tojás, 10 dkg puha vaj, 5 dkg gomba, fél mk őrölt fehér bors, fél ek vágott petrezselyemzöld
1. A gombát sós vízben megfőzöm, lehűtöm, majd nagyon apróra vágom.
2. A tojásokat meghámozom, majd szitán áttöröm.
3. Habosra keverem a puha vajjal, a borssal és a vágott petrezselyemzölddel
1.Először is, daráld le a mogyorót finom liszt állagúra, konyhai robotgép segítségével. 2.Majd adj hozzá hámozott banánt, hámozott, magozott avokádót, mézet, kakaót, kókuszolajat,...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű1. A kétféle sajtot le kell reszelni, és összekeverni. 2. Hozzáönteni a tejfölt, a majonézt, és a reszelt vagy zúzott fokhagymát. 3. Hűtőben kb. 1 órát kell pihentetni.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A zöldségféléket megmossuk, megpucoljuk, a hagymát a paradicsompaprikával ledaráljuk; a babot sós vízben előfőzzük, felét ledaráljuk. A paradicsomot meghámozzuk, és szintén leda...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű1. Egy keverőtálba tesszük a löncshúst, a vajat, a ketchupot és a mustárt. 2. Jól összekeverjük, majd hozzátesszük a fűszereket is, egy kis kevergetés után hozzáadjuk az apró k...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz