1 db löncshús konzerv, 3 ek Rama sütőmargarin, 4 ek ketchup, 2 ek édes mustár, 1 kis fej vöröshagyma, só, bors, őrölt kömény
1. Egy keverőtálba tesszük a löncshúst, a vajat, a ketchupot és a mustárt.
2. Jól összekeverjük, majd hozzátesszük a fűszereket is, egy kis kevergetés után hozzáadjuk az apró kockákra vágott hagymát.
3. Megkenjük vele a kenyeret, zsemlét, ki mit szeret, és sajttal a tetején megsütjük.
A fokhagymát egy nagyobb tálba fokhagymanyomóval áttörjük. A tömlős sajtokat is a tálba nyomjuk, majd a tojásokat is apró kockákra vágjuk. Ízlés szerint fűszerezzük. Az egészet j...
Elkészítési idő: 30 pec Nehézség: KönnyűA tojást villával apróra töröm, hozzáadom a a majonézt, a mustárokat, a tormát, a fűszereket, alaposan elkeverem, majd mehet bele a petrezselyemzöld, azzal is összekeverem és pirít...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű1. Felezd el hosszában az avokádót, szedd ki a magját, és a húsát kanalazd egy tálba. 2. Villával törd darabosra 3. Keverj bele nagyon finomra vágott lilahagymát 4. Szintén mehe...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűAz újhagymát karikára, a lila hagymát apró kockára vágom és egy lábasban amit később a sütőbe is be tudok tenni némi zsiradékon üvegesre párolom, majd hozzá adom a megmosott májat,...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű