8 db kemény paradicsom, 20 dkg juhtúró, 5 dkg vaj vagy margarin, késhegynyi hagymakrém, néhány szál petrezselyem, 1 kk mustár, 5 dkg parmezán sajt, 1 kk curry, 1 kk só
1. A paradicsomok kalapját levágjuk és alul is levágunk belőlük egy kicsit, hogy megálljanak.
2. Hegyes kis késsel kivájjuk a belsejüket és az üres paradicsomokat elrendezzük egy tálon.
3. A juhtúrót habosra keverjük a vajjal, a curryvel, a mustárral, az egészen finomra vágott petrezselyemmel és a többi ízesítővel, majd megtöltjük vele a paradicsomokat.
4. A sajtot lereszeljük, majd a paradicsomkalapok nedves oldalát belemártjuk, és úgy helyezzük vissza a már megtöltött paradicsomokra.
Köretként fogyasztjuk nehezebb főételekhez.
Elkészítés: Vágd kisebb kockákra a főtt burgonyát és a főtt tojást. Sózd meg és vágd bele a kaprot . Vékony karikákra vágd a zöldhagymát és szórd rá . Egy külön edényben keverd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túrót villával összetörjük. A hagymát nagyon apróra felkockázzuk. összekeverjük az összes hozzávalót, ízlés szerint fűszerezzük
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű1. A túrót, a krémsajtot és a vajat egy tálba tesszük, fűszerezzük és robotgéppel összedolgozzuk. 2. A hagymát és a paprikát megtisztítjuk, majd apróra szeleteljük és belekever...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A burgonyát enyhén sós vízben, héjában megfőzzük, majd megpucoljuk, és a főtt tojással együtt kockára vágjuk. 2. Hozzáadjuk a felkockázott csemegeuborkát és az apróra vágott...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű