70 dkg túró, 10 dkg krémsajt, 10 dkg vaj, 2 kaliforniai paprika, 1 kisebb hagyma, fél tk őrölt kömény, só, bors
1. A túrót, a krémsajtot és a vajat egy tálba tesszük, fűszerezzük és robotgéppel összedolgozzuk.
2. A hagymát és a paprikát megtisztítjuk, majd apróra szeleteljük és belekeverjük.
3. Az asztalra egy nagy darab fóliát terítünk és ráhalmozzuk a túrós masszát és rudat formálunk belőle.
4. Feltekerjük a fóliát és a két végét megkötjük, hogy megtartsa a formáját.
5. Hűtőbe tesszük 3 órára, majd szeletelhetjük.
A fokhagymát egy nagyobb tálba fokhagymanyomóval áttörjük. A tömlős sajtokat is a tálba nyomjuk, majd a tojásokat is apró kockákra vágjuk. Ízlés szerint fűszerezzük. Az egészet j...
Elkészítési idő: 30 pec Nehézség: Könnyű1. A juhtúrót áttörjük, a vajjal simára keverjük. 2. Hozzáadjuk a reszelt vöröshagymát, a mustárt, az összezúzott fokhagymagerezdeket, őrölt pirospaprikával, sóval, borssal és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A kétféle hagymát megtisztítjuk, megmossuk. Az újhagymát kevés zöldjével együtt felkarikázzuk; a lilahagymát vékony gerezdekre-karikákra szeljük, néhányat félreteszünk belőlük a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tojásokat keményre főzzük, kihűtjük, megtisztítjuk, és az aljukból egy keveset levágunk.. 2. A paradicsomot megmossuk, a tetejét levágjuk, és a belsejét egy kanál segítség...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz