menu

Családireceptkönyv.hu

Kapor sóban


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


kapor, só

Elkészítés:


A megmosott levelet apróra vágjuk, sóval elkeverjük (5 evőkanálnyi zöldhöz 1 evőkanálnyi sót adjunk), kis üvegekbe szorosan betömjük, a tetejére is sót hintünk, lekötjük és hűvös helyre rakjuk.

Kapor sóban

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Fűszerkeverékek, gyorspácok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Húspác
Húspác

A pác hozzávalóit egy tálba tesszük, alaposan elkeverjük és beletesszük a húst. A húst legalább egy éjszakán át pácoljuk. A hús a pácban a hűtőszekrényben akár több napot is kibír,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Kávés szárazpác
Kávés szárazpác

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Erika
Házi ételízesítő - sóval
Házi ételízesítő - sóval

A hozzávalókat megtisztítjuk, és egy apró lyukú húsdarálóval ledaráljuk. Beleszórjuk a szárított lestyánt és borsikafüvet, valamint a sót, majd jól elkeverjük. Üvegekbe töltjük,...

Elkészítési idő: 2 óra +
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Szárnyas fűszerkeverék
Szárnyas fűszerkeverék

A koriandert és fekete borsot kávédarálóval enyhén szemcsésre őröljük, majd a többi hozzávalóval összekeverjük és jól záródó üvegben, vagy fémdobozban sötét helyen tároljuk.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk