menu

Családireceptkönyv.hu

Húspác


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


2 tojás
1 ek mustár
1 ek. keményítő
1 kk só
1 kk. kedvenc fűszerkeverékünk (borsos, fokhagymás, fűszerpaprikás, grill…)

Elkészítés:


A pác hozzávalóit egy tálba tesszük, alaposan elkeverjük és beletesszük a húst. A húst legalább egy éjszakán át pácoljuk. A hús a pácban a hűtőszekrényben akár több napot is kibír, így akár másnap, vagy harmadnap is használható isteni ebédnek vagy vacsorának.
A pácolt húst elég, ha egy forró serpenyőre tesszük, egy kis olajon minden oldalát megsütjük, sütés közben egy kis szezámmaggal megszórjuk.

Húspác

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek, Fűszerkeverékek, gyorspácok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Provencei szárazpác
Provencei szárazpác

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Saját vegetám
Saját vegetám

Mindent megtísztítok és ropogós-kopogósra szárítok aszalóban illetve 50 fokos, kicsit nyitott sütőben, vagy tüllel letakarva a napon. Aprítóval mindent leaprítok, összekeverem, üv...

Elkészítési idő: 3 óra +
Nehézség: Könnyű
share
Kínai fűszerkeverék
Kínai fűszerkeverék

1. A keleti konyha íz világa, amit bátran használhatunk különféle húsokhoz, zöldségekhez, de akár köretekhez. 2. A húsokhoz a sütés előtt használjuk, mint egy pácot, a zöldsége...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Mexikói fűszerkeverék
Mexikói fűszerkeverék

1. Az egész borsot, római köményt, koriandermagot, szegfűszeget és a sót egy mozsárban porrá őrlök. 2. Hozzáadom a többi hozzávalót, és az egészet összedolgozom finom porrá....

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk