menu

Családireceptkönyv.hu

Kocsonya


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


2 kg láb, csülök, bőrke, 5-6 fej hagyma, 4 fej fokhagyma, 2 ek egész bors, só, paprika

Elkészítés:


1. Egy nagy fazékban hideg vízben (adagonként kb. 4 dl) odateszem a megtisztított húsféléket, a sóval és a fűszerekkel együtt.

2. Puhára főzöm. Tetejét kicsi állás után lezsírozom, a levét tányérokba szűröm, a húst lecsontozva elosztom a tányérokba.

3. A kocsonya tetejét dermedés után paprikázom.

Kocsonya

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Mamika
Patatesz szalataszi
Patatesz szalataszi

Elkészítés: Vágd kisebb kockákra a főtt burgonyát és a főtt tojást. Sózd meg és vágd bele a kaprot . Vékony karikákra vágd a zöldhagymát és szórd rá . Egy külön edényben keverd...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Kovászos uborka töltve
Kovászos uborka töltve

1. A krémsajtot a fölaprított kaporral összekeverjük. 2. A kovászos uborkákat hosszában kettévágjuk, a belsejét kivájjuk. 3. Az így keletkezett mélyedésbe a kapros krémsajt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Erika
Borika halkréme
Borika halkréme

Késes aprítóban kikeverem a halat a hagymával Hozzáadom a mustárt/citromlevet és a lágy vajat Hűtőbe teszem, pár órára

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Sajttekercs (Rupáner)
Sajttekercs (Rupáner)

1. Egy nagyobb fazékba két-három liter vizet felteszünk forrni. 2. A sajtot egy nejlonzacskóba tesszük, amit jól bekötözünk, majd mikor a víz már forr, akkor beletesszük körülbelü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk