4 nagyobb, kemény kovászos uborka, 20 dkg krémsajt, 1 csokor friss kapor, 1 csomag újhagyma
1. A krémsajtot a fölaprított kaporral összekeverjük.
2. A kovászos uborkákat hosszában kettévágjuk, a belsejét kivájjuk.
3. Az így keletkezett mélyedésbe a kapros krémsajtot halmozzuk, és a tetejét megszórjuk a vékony karikára vágott újhagymával.
4. A töltött kovászos uborkákat franciasalátára vagy orosz hússalátára helyezzük, és behűtve kínáljuk.
1 kg burgonyát héjában megfőztem. Megtisztítottam és összetörtem. Hagytam langyosra hűlni, majd adtam hozzá 20 dkg lisztet, 10 dkg vajat, 2 db tojást, 1 evőkanál sót. Lisztezett...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A karfiolt szedd rózsákra és zöldségaprítóban morzsalékosítsd. 2. Kevés olajon a hagymával és a fokhagymával pirítsd össze a karfiolrizst. Nagy lángon dolgozz, de rövid ideig,...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA csicseriborsót megfőzzük, leszűrjük, összeturmixoljuk a citromlével, olajokkal, sóval, borssal. Ha túl sűrűnek találjuk, akkor a főzőléből tegyünk hozzá.
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű