menu

Családireceptkönyv.hu

Kovászos uborka töltve


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


4 nagyobb, kemény kovászos uborka, 20 dkg krémsajt, 1 csokor friss kapor, 1 csomag újhagyma

Elkészítés:


1. A krémsajtot a fölaprított kaporral összekeverjük.

2. A kovászos uborkákat hosszában kettévágjuk, a belsejét kivájjuk.

3. Az így keletkezett mélyedésbe a kapros krémsajtot halmozzuk, és a tetejét megszórjuk a vékony karikára vágott újhagymával.

4. A töltött kovászos uborkákat franciasalátára vagy orosz hússalátára helyezzük, és behűtve kínáljuk.

Kovászos uborka töltve

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: RECEPTEK
TÖLTÖTT BURGONYATEKERCS
TÖLTÖTT BURGONYATEKERCS

1 kg burgonyát héjában megfőztem. Megtisztítottam és összetörtem. Hagytam langyosra hűlni, majd adtam hozzá 20 dkg lisztet, 10 dkg vajat, 2 db tojást, 1 evőkanál sót. Lisztezett...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hanna
Sajtos karfiolgolyó
Sajtos karfiolgolyó

1. A karfiolt szedd rózsákra és zöldségaprítóban morzsalékosítsd. 2. Kevés olajon a hagymával és a fokhagymával pirítsd össze a karfiolrizst. Nagy lángon dolgozz, de rövid ideig,...

Elkészítési idő: 50 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Krisztina
Csicseriborsó krém
Csicseriborsó krém

A csicseriborsót megfőzzük, leszűrjük, összeturmixoljuk a citromlével, olajokkal, sóval, borssal. Ha túl sűrűnek találjuk, akkor a főzőléből tegyünk hozzá.

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Bertalan
Kaszinótojás (2) krémmel fölfelé
Kaszinótojás (2) krémmel fölfelé

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk