6 keményre főzött tojás, 1 db hagyma, 1 ek mustár, 2 dl tejföl, 1 ek petrezselyem, tengeri só
1. A tojások sárgáját törd össze villával, a fehérjét pedig vágd olyan apró kockákra amilyenre csak tudod.
2. Ehhez add hozzá a hagymát, a tejfölt, a mustárt, a sót és az apróra vágott petrezselymet, s lehetőleg tedd vissza egy kicsit még a hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek.
A paradicsomokat bevágjuk és leöntjük forró vízzel, majd lehúzzuk a héjukat és feldaraboljuk őket. Egy serpenyőben olívaolajat hevítünk és rádobjuk a paradicsomokat, a karikákra vá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A fokhagymát megtisztítom és a gerezdeket alaposan átnyomom. 2. Az így kapott pürét jól elkeverem a mustárral és őrölt fekete borssal ízesítem.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA dióbelet szárazon felhevített serpenyőben pár pillanat alatt illatosra pirítjuk, majd mozsárban kissé összetörjük. Hűlni hagyjuk. A natúr sajtot egy tálkában kikeverjük a tejszí...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. Összekeverem a hozzávalókat és kész is :)
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Nehéz