: 4 tojás fehérjét, pici sóval és apránként hozzáadott 10 dkg kristálycukorral kemény habbá verem, 4 tojás sárgáját, 16 dkg kristály cukorral, kanalanként adagolva 10 evőkanál vízzel és 7 evőkanál olajjal jól elkeverjük, majd 26 dkg lisztbe, 3/4 cs. sütőport és pici szódabikarbónát keverünk és a tojáshoz szitáljuk, majd beleforgatjuk a habot, az egyik őzgerinc formába beletöltjük a massza felét, a másik felébe 2 evőkanál kakaót és 1 evőkanál vizet kavarunk és a másik formába öntjük, tű próbáig sütjük. Krém: 1cs. puncs pudingport, 3 dl tejben megfőzünk, ha kihűlt összekeverjük 25 dkg ráma és 20 dkg porcukor keverékével. A kihűlt tésztát a bordák mentén felszeleteljük és váltogatva a tésztát bő krémmel összeragasztjuk, a maradék krémmel bevonjuk a süti tetejét, oldalát, végül csokival bevonjuk. Az én mázam: 16 dkg porcukor, 3 evőkanál kakaó, 3 evőkanál víz ezt össze melegítem( nem forralom), tűzről le véve 8 dkg rámát kavarok hozzá.
A morzsához a margarint megolvasztjuk, és a cukorral, sóval habosra keverjük. Hozzáadjuk a lisztet, és addig keverjük csak, míg morzsalékos tésztát nem kapunk. Hűtőbe tessz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat kettéválasztjuk és a fehérjét habbá verjük. A többi alapanyagot a gyümölcsön kívül összekeverjük, majd a habot is beleforgatjuk. Tepsibe öntjük a masszát, majd a tet...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA formákat kivajazzuk, kakaóporral “kilisztezzük”. A krémsajtos massza hozzávalóit robotgéppel kikavarjuk. A csokis masszához mikróban felolvasztjuk a vajat és a csokoládét. Miko...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű