menu

Családireceptkönyv.hu

Vajas-tejfölös pagoda karfiol


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


60 dkg pagoda karfiol só 10 dkg tejföl 3 dkg vaj

Elkészítés:


A pagoda karfiolt megmossuk, és rózsáira szedjük. Enyhén sós vízben roppanósra főzzük.

Egy serpenyőben vajat olvasztunk, hozzákeverjük a leszűrt pagodát.

Hozzáadjuk a tejfölt és alaposan átforgatjuk.

A vajas-tejfölös pagoda karfiol önálló fogásként is kitűnő, de húsok köreteként is tálalhatjuk.

Vajas-tejfölös pagoda karfiol

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Előételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Bögrés palacsinta
Bögrés palacsinta

A lisztet egy tálba öntjük, hozzáadjuk a többi száraz alapanyagot és a tojásokat, majd az olajat. A tejet meglangyosítjuk, hozzáöntjük és csomómentesre keverjük, majd a vizet is ho...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: László
Rántott kel
Rántott kel

1/2 kelkáp. sós vízben puhára főzünk, azután lecsorgatjuk, cikkekre vágjuk, megforgatjuk 2 habart tojásban, 15 dk. zsemlyemorzsában, sózzuk és forró vízben kisütjük.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Erika
Libamáj terrine
Libamáj terrine

A libamájat egy centis kockákra vágjuk, beletesszük egy tálba, majd hozzáadjuk a tejszínt, a zselatint, a fűszereket, a bort és a konyakot. Ezeket összekeverjük, és egy alufóliával...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
share
Gyömbéres-fokhagymás pak choi (paleo)
Gyömbéres-fokhagymás pak choi (paleo)

pak choi-t megmossuk és felkockázzuk. pakchoi_felvagva.jpg A gyömbért, fokhagymát és az újhagymát apróra szeleteljük. Wok-ban közepes fokozaton kókuszzsíron kicsit megpárol...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk