60 dkg pagoda karfiol só 10 dkg tejföl 3 dkg vaj
A pagoda karfiolt megmossuk, és rózsáira szedjük. Enyhén sós vízben roppanósra főzzük.
Egy serpenyőben vajat olvasztunk, hozzákeverjük a leszűrt pagodát.
Hozzáadjuk a tejfölt és alaposan átforgatjuk.
A vajas-tejfölös pagoda karfiol önálló fogásként is kitűnő, de húsok köreteként is tálalhatjuk.
A lisztet egy tálba öntjük, hozzáadjuk a többi száraz alapanyagot és a tojásokat, majd az olajat. A tejet meglangyosítjuk, hozzáöntjük és csomómentesre keverjük, majd a vizet is ho...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1/2 kelkáp. sós vízben puhára főzünk, azután lecsorgatjuk, cikkekre vágjuk, megforgatjuk 2 habart tojásban, 15 dk. zsemlyemorzsában, sózzuk és forró vízben kisütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA libamájat egy centis kockákra vágjuk, beletesszük egy tálba, majd hozzáadjuk a tejszínt, a zselatint, a fűszereket, a bort és a konyakot. Ezeket összekeverjük, és egy alufóliával...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepespak choi-t megmossuk és felkockázzuk. pakchoi_felvagva.jpg A gyömbért, fokhagymát és az újhagymát apróra szeleteljük. Wok-ban közepes fokozaton kókuszzsíron kicsit megpárol...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű