menu

Családireceptkönyv.hu

Afrikai harcsa tejszínszószban


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


afrikai harcsa
só, bors, citromlé
2 ek olaj

tejszín
1 tojássárgája
só, bors, citromlé, fokhagyma, petrezselyem

Elkészítés:


A sózott, borsozott halat megcsorgatjuk egy kis citromlével, kevés olajon megsüssük. A zsírjába beleöntjük a tejszínt, tojássárgáját, citromlevet, sót, borsot. összeforraljuk, bele a petrezselyemzöld. Ezzel a szósszal tálaljuk a halat.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Halételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Tejszínes hal sajttal
Tejszínes hal sajttal

A halfiléket sózzuk, borsozzuk,fokhagymával bedörzsöljük, Kiolajozott tepsibe beletesszük a halfiléket, főzőtejszínnel leöntjük és rászórjuk a reszelt sajtot. Aranysárgára sütjük,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Halfasírt
Halfasírt

A halat ledaráljuk. Pépes állaga lesz, nem kell megijedni, így a jó. A hagymát és a fokhagymát lereszeljük és hozzáadjuk a halhoz. Mehet hozzá a tojás, prézli és búzadara. Ízesítjü...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Kriszta
Spenótos lazac leveles tésztában (Zé)
Spenótos lazac leveles tésztában (Zé)

A prádhoz a spenótot 30-60 másodpercre zubogó vízbe tesszük, majd azonnal jeges vízben lehűtjük (blansírozzuk), és amikor teljesen lehűlt, ahogy csak tudjuk, kifacsarjuk belőle a n...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mediterrán vadlazac párolt padlizsánnal és paradicso
Mediterrán vadlazac párolt padlizsánnal és paradicso

Ha a vadlazac fagyasztott, akkor először is hagyjuk kiolvadni és 4 szeletre vágjuk. Ezt követően külön-külön alufólia felett (ebbe csomagoljuk majd a halat) kenjük be olívaolajjal,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk