menu

Családireceptkönyv.hu

Békacomb rántva ♥ Cuisses de grenouilles panées


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


40 cuisses de grenouille
Farine
Oeufs
Chapelure
Huile
Beurre
Ail et persil
Sel et poivre

Elkészítés:


1-Mélangez ensemble l'ail, le persil et la chapelure
2-Prenez les cuisses de grenouille à tour de rôle et plongez-les dans la farine, puis dans les oeufs battus au préalable, et dans le mélange chapelure-herbe
3-Salez et poivrez les cuisses
4-Faites-les cuire dans un mélange d'huile et de beurre disposé dans une sauteuse
5-Chaque côté doit cuire 5 minutes environ

Békacomb rántva  ♥ Cuisses de grenouilles panées

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Vadételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Zsolt
Áfonyás szarvasragu
Áfonyás szarvasragu

A vöröshagymát pároljuk üvegesre a zsíron. Futtassuk meg benne a fokhagymát és a pirospaprikát, majd keverjük hozzá, és folyadék hozzáadása nélkül pirítsuk meg a a húst. Amikor m...

Elkészítési idő: 4 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Domonkos
Vadas
Vadas

húst alaposan megmossuk, majd vékonyra felszeleteljük. A szeleteknek mindkét oldalát kevés olajon átsütjük, majd kiszedjük egy tálra. Az olajon az apróra vágott vöröshagymát megpi...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Vadas
Vadas

A húst a babérlevéllel, hagymával, ecettel, koriander magokkal és némi sóval hideg vízben feltesszük főni. A habot leszedegetjük, majd amikor megpuhult a hús, kivesszük szikkadni k...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Szabolcsi nyúlcomb
Szabolcsi nyúlcomb

1. A nyúlcombokat megsózzuk, megborsozzuk és félretesszük. A szalonnát kis kockákra vágjuk, zsírját egy lábasban kiolvasztjuk. A hagymát megtisztítjuk, fölaprítjuk, a szalonnazsíro...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk