menu

Családireceptkönyv.hu

Brokkolis halfilé (Update)


Írta:

Elk. idő: 30
Adag: 2
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Bármilyen halfilé
Brokkoli vagy karfiol
Sajt
Sonkaszeletek
Vaj
Só, bors

Elkészítés:


Brokkolit daraboljuk, pároljuk, lehűtjük.
A halat kivajazott tepsibe rakjuk.
Őrölt borssal fűszerezzük, majd 1-1 szelet sonkával és sajttal beborítjuk.
Előmelegített sütőben kb 180 fokon kb 10 percig sütjük, amíg a sajt elolvad.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Halételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Judit
Harcsafilé a főszakács kedvére
Harcsafilé a főszakács kedvére

A krumplit és a hagymát felvágjuk, összedolgozzuk a sóval, a borssal, a vajjal és a kakukkfűvel. Tepsibe tesszük és letakarva 50 percig sütjük, közben meg-meg forgatjuk. A halat...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Roston sült pisztráng aiolival, steakburgonyával
Avatar Borbély László Kedvelnék Avatar Semenei Angelika Kedvelnék
Roston sült pisztráng aiolival, steakburgonyával

A steakburgonyához A burgonyát héjában, sós vízben megfőzzük. Szeletekre vágjuk, és egy kiolajozott tepsibe tesszük. Meglocsoljuk egy kevés olajjal, fűszerezzük, és 200 fokon 20-...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Marcsi
Szuper görög stílusú ráksaláta spagettivel
Szuper görög stílusú ráksaláta spagettivel

A tésztát a csomagoláson feltüntetett módon megfőzzük. (Sót és olajat viszont ne tegyünk a vízbe!) Leszűrjük és melegen tartjuk. Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat. Beletess...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Lazac á la Headington
Lazac á la Headington

Egy tepsibe alufóliát terítünk, és olívaolajat csurgatunk rá. Ebben megforgatjuk a lazaszeleteket. A szeletek mindkét oldalát megsózzuk, majd bőrös felükkel lefelé az alufóliára h...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk