Forrázott kelkáposzta levél. Sonkával és sajttal töltöm, aztán panírozom.
A csíkokra vágott szalonnát zsírjára sütjük, és ha szükséges, adunk hozzá még sertészsírt. Majd szűrőkanállal kiszedjük a szalonna darabokat, és a helyére a felkockázott hagymát te...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA római tálat használat előtt 20 percre vízben áztatjuk (első használat esetén ez 30 perc). A kelkáposztaleveleket leforrázzuk és lecsepegtetjük. A sertéscombból négy szeletet vág...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA húst kiklopfoljuk, az oldalán több helyen bevagdossuk, hogy ne ugorjon össze sütés közben. Olajjal meglocsoljuk, sózzuk és borsozzuk, őrölt köménnyel, őrölt pirospaprikával és zú...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű