- 50 dkg csirkemell
- 2 db nagy alma
- 1 dl méz
- 1 dl fehérbor
- só
- őrölt bors
- rozmaring
- olaj
A csirkemellet felszeleteljük úgy, hogy nagyobb érméket kapjunk, sózzuk, borsozzuk. Az almákat kettévágjuk, magházát kivágjuk és felszeleteljük. Közepes tepsit vagy jénai tálat kiolajozunk, és váltakozva belerakjuk a húst és az almát. A mézet meglangyosítjuk és elkeverjük a borral, végül ráöntjük a húsra. Megszórjuk rozmaringgal. 30 perc alatt, 175 fokon készre sütjük.
A húsokat megmossuk, átkenjük sóval és borssal, majd egy tálba tesszük, ráöntjük a tejet és 2-3 órán át lefedve pihentetjük. Akár egy egész éjszakát is hagyhatjuk a tejben. Mikor k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz egyik csirkemellet vágjuk fel kisebb, vékony szelletekre. Egy nagy serpenyőbe tegyük bele az olajat, és a fél zacskó villámpácot, majd forgassuk bele a pácba a husikat, és szép...
Elkészítési idő: 85 perc Nehézség: Közepes1. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. 2. A paprikát apró kockára vágjuk, a túróval és a mustárral összekeverjük, mindegyik hússzelet egyik végére halmozunk egy ev...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkecombokat félbevágjuk, mindkét oldalát besózzuk. A fűszereket a liszttel összekeverjük, és a csirkecombokat beleforgatjuk. Olajjal kikent tepsibe tesszük. A maradék fűsze...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű