1 liter tej 0,1es
2 csomag vanilia cukor
30 gramm dw főzős vanilia puding
25 gramm dw 1:4 édesítő
4 tojás
Tejet, 1 cs vanilia cukorral, 25 gramm dw édesítővel odarakjuk főni.
Szétválasztjuk a tojasokat közben, a fehérjét felverjük majd belekeverjük a másik csomag vanilia cukrot.
A sargajat elkavarjuk a pudinggal.
Mikor felforrt a tej, a habot belekanalazzuk. Megforgatjuk majd kivesszük.
Utana a felforrt tejbe beletesszük a tojassargajas pudingot, összefőzzük. Majd a habot a tetejére tesszük.
A hozzávalókat elkeverjük és hagyjuk kb 10 percig pihenni míg az útifű megszívja magát, majd 6 kis gombócot formálunk belőle vizes kézzel, és 45 percig sütjük 180 fokon :)
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűJoghurtot az édesítővel elkeverjük, hozzáadjuk a kókuszolajat a sót, majd a sütőporral elkevert lisztet és összegyúrjuk. Kb. 1 centisre nyújtjuk a kész tésztát, majd megkenjük a k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA száraz összetevőket egy tálban összekeverem. A lisztet, zabpelyhet, sót, fahéjat valamint a sütőport és szódabikarbónát. Egy másik edényben pedig a nedves összetevőket keverem ö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karfiolt lereszelem, sózom, hagyom állni amíg levet ereszt. Alaposan kinyomkodom belőle a vizet. Hozzáadok 4 tojássárgáját, őrölt szerecsendiót, zabpehelylisztet, aprított petre...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű