menu

Családireceptkönyv.hu

Aperitive Margarete cu Ou, Pariz


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 felii de franzele (circa 200g)
4 oua
200 ml lapte
4- 6 felii de parizer
50 g cascaval sau parmezan ras
4 felii de cascaval
50 g unt sau ulei
sare
piper
unt pentru uns feliile de franzela
50 ml smantana, optional

Elkészítés:


Ungeti cu unt feliile de franzela, pe ambele fete.
Puneti-le una langa alta intr-un vas termorezistent si turnati peste ele laptele caldut. Intoarceti feliile pana se absoarbe tot laptele.

Asezati cate 1 felie de cascaval peste paine.
Decupati cate un cerc din mijlocul parizerului, indepartati-l si puneti restul peste cascaval.
Spargeti cate 1 ou in orificiul facut in parizer.

Condimentati cu sare si piper, dupa gust si presarati deasupra ficarui ou cascavalul sau parmezanul ras.
Repartizati uniform bucatele de unt.
Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, pentru 10- 15 min sau pana ce albusul este inchegat, cascavalul topit si
ouale incep deasupra sa se rumeneasca usor.
Serviti cald, cu cate 1 lingura de smantana deasupra fiecarei felii de franzela, optional

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Gizella
Zöldséges rizsfasírt
Zöldséges rizsfasírt

A rizst sós vízben megfőzzük. A zöldségeket megtisztítjuk és kevés olajban megdinszteljük, majd egy tálba tesszük. Hozzáadjuk az elkészült rizst és a többi hozzávalót, fűszerezzük,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Lasagne
Lasagne

1. Melegítsük elő a sütőt 200°C-ra. A hagymát pirítsuk meg az olajon. Adjuk hozzá darálthúst, majd fél deci vizet is öntsük a húshoz. Adjuk hozzá az alapo vízzel kikeverve, keverge...

Elkészítési idő: 40perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Élesztős gombóc - Germknödel
Élesztős gombóc - Germknödel

Kovász elkészítése .2 evőkanál liszt, kevés cukor és az élesztő szárazon összemorzsolva,majd kevés langyos tejjel nem egészen hígra keverve,letakart edényben kelesztve, kb. 1 óra...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Ani
ZÖLDBORSÓPÖRKÖLT GALUSKÁVAL
ZÖLDBORSÓPÖRKÖLT GALUSKÁVAL

Összekeverjük a lisztet a tojással, egy kevés sóval és a megtisztított, finomra vágott medvehagymával (vagy fokhagymával). A tésztamasszából galuskákat szaggatunk forrásban lévő, s...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk