8 szelet csont nélküli karaj
2 nagy fej vöröshagyma
4 zöld paprika
2-3 paradicsom
3 tojás
liszt
só,bors,őrölt pirospaprika
zsír
2dl tejföl
Galuskához:
tojás
liszt
A húst kiklopfolom,fűszerezem ( só, bors )
A paprikából, 1 hagymából és 2 paradicsomból lecsót készítek,ha kész,rá ütöm a 3 tojást, és lágyra sütöm.
A tojásos lecsót a hús szeletekre rakom, felgöngyölöm, fogvájóval megtűzöm.
Lisztbe forgatom, és a felforrósított zsírban fehéredésig sütöm.
Pörkölt alapot készítek, bele rakom a húsokat és puhára főzöm.
Amikor a hús kész,a tejfölt egy kevés szafttal simára keverem, és a húsra öntöm pár percig össze forralom.
Galuskával tálalom.
A 8 szelet húst kiklopfoljuk, majd lisztbe forgatjuk, ezután a bunda hozzávalóiból kevert fűszeres tojásba mártjuk.Kevés olajban kisütjük.
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA ceruzababot megmossuk, végeit levágjuk, 6-8 percre sós forrásban lévő vízbe dobjuk majd jéghideg vízbe szedjük. Ha a bab kéz melegre hűlt 7-8 db babot összefogva 1-2 szelet baco...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A hússzeleteket kicsit kiklopfoljuk, befűszerezzük, majd állni hagyjuk egy időre(vagy egy éjszakára betesszük a hűtőbe). 2. A tepsit kivajazzuk,egymás mellé rakjuk a hússzele...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A burgonyát héjában felrakom főni kb. 15 percig. 2. Közben kis olajon megpirítom a hagymát és a fokhagymát. 3. Mikor már üveges a hagyma, a felkockázott paradicsomot és...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz