25 dkg tepertő, 1 kisebb fej lila hagyma, 2 szál újhagyma, 3 db főt tojás, 1 ek mustár, 1 csokor aprított petrezselyem, só, bors.
A töpörtyűt daráljuk nagyon finomra. Keverjük hozzá az apróra vágott újhagymát, lila hagymát , a feldarabolt főtt tojásokat, a mustárt és az aprítóval újra pürésítjük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd keverjük hozzá az apróra vágott friss petrezselymet.
Paradicsomot és friss kenyeret kínáljunk mellé.
1. Kevés margarinon üvegesre pirítom az apróra szeletelt hagymát, majd hozzáadom a szintén nagyon apróra vágott fokhagymát. 2. Ezt alaposan megsózom, borsozom, és annyi pirospa...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA feldarabolt hagymát a zsírral felteszem dinsztelődni. Meleg zsírba fektetem a májat. Mikor a külseje kicsit kivilágosodik lejjebb veszem, lazán lefedem,hogy ne fröcsköljön. Nézeg...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűFőzd keményre a tojásokat 10 perc alatt, majd hagyd kihűlni. Közben vágd fel apróra a hagymát, szárzellert és a zöldfűszereket és keverd össze az öntet hozzávalóit, a joghurtot, ma...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű