- 400 ml gyümölcslé (ha nincs friss gyümölcs otthon, készülhet 100%-os gyümölcsléből is)
- 8 teáskanál porzselatin
◾️A gyümölcslevet a zselatinnal felfőzzük, de amint felforrt, már vegyük is le a tűzről és picit hagyjuk hűlni.
◾️Vegyünk elő tetszőleges szilikonformákat, és adagoljuk bele a zselatinos gyümölcslevet.
◾️Kb. 1 órára, de minimum 15 percre tegyük hűtőbe.
◾️A formákból kiszedve már fogyaszthatjuk is.
A pudingport elkeverjük a cukorral, majd kevés tejjel csomómentesre keverjük. A maradék tejet elkezdjük melegíteni, majd hozzáadjuk a kikevert pudingport és sűrűre főzzük. A keksz...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA mákot porcukorral, kevés tejjel eldolgozzuk és lassú tűzön, állandó keverés mellett felfőzzük. Az édes tésztából sütött palacsintákat megtöltjük vele, négyrét hajtva, porcukorral...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz eritritet, elvegyítjük a mandulaliszttel. Hozzáadjuk az összeaprított citrushéj keveréket és a fahéjat is. A mandulaaromát belekeverjük a narancs/mandarinlébe, és a keverékhez...
Elkészítési idő: 30-60 perc Nehézség: KönnyűA tésztához először külön összekeverjük a nedves anyagokat és a szárazokat, majd összekeverjük a kettőt. Egy sütőpapírral bélelt tortaformába öntjük a tésztát és 180 fokos sütőben...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű