25 dkg kukorica
2 db közepes alma
2,5 dl natúr joghurt
3 ek majonéz
egy kis darab füstölt sajt
1 ek mustár
só, bors
bazsalikom, majoranna, egy picike szerecsendió
(kicsi lilahagyma, aki szereti)
A kukoricát lecsepegtetjük, egy nagy tálba öntjük, majd hozzáadjuk a felkockázott sajtot.
Egy kis tálba összekeverjük a joghurtot, majoznézt, mustárt, fűszereket, majd hozzáadjuk a sajtos kukoricához.
Az almát meghámozzuk, felkockázzuk (aki szereti az tehet bele egy kis kockára vágott lilahagymát is), majd hozzáadjuk a többihez.
Összeforgatjuk és tálaljuk.
A brokkolit sós vízben rakjuk fel főni. Míg a többi hozzávalóval dolgozunk, tartsuk a szemünket a brokkolin, mert úgy finomabb a salátában, ha nincs teljesen szétfőve, egy picit ro...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegtisztítom a krumplit és felkockázom és megfőzöm. Mikor megfőtt leszűröm és hagyom kihűlni. A tejfölt összekeverem a majonézzel, hozzáadom a sót, a borsot, a cukrot és a mustárt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű?80 g margarint megolvasztunk, beletesszük a lisztet és fehéredésig keverjük. ?A tejjel és a tejszínnel elkeverjük és besűrítjük, fűszerezzük és hagyjuk kihűlni. ?A maradék marg...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA csirkemellet felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk és olívaolajon megsütjük. Mikor elkészült papírtörlőre tesszük, hogy ne legyen olajos és hagyjuk kihűlni. A burgonyát felkockázzuk és...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű