joghurt
• nagy doboz natúr joghurt, liszt, vaníliás cukor, összekeverni sűrű tésztává,
• teflon serpenyőbe olaj, kisütni,
• fahéjas porcukorral v. lekvárral.
Tészta: A lisztet, vajat, szalalkálit összemorzsolni, a tojással, tejjel összedolgozni. 4 cipót kell formázni az adagból. Egyenként nagy tepsi méretűre nyújtani, aranyszínűre sütn...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesReszeljük le két citrom héját és facsarjuk ki a levüket. Adjuk hozzá az édesítőt és hagyjuk állni egy fél órát. Keverjük hozzá a jól lehűtött kókusztejszínt és fagylaltgépben kever...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA gyümölcsöket egyforma méretűre (kb 2×2 cm) daraboljuk. Egy tepsiben szétterítjük a gyümölcsöket, meglocsoljuk fél-1 dl alkohollal, megszórjuk 2-3 evőkanál poruckorral és 200 °...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túrót a tejföllel, a cukorral és a vaníliás cukorral kikeverjük. Felfőzzük a zselatint, a túróhoz öntjük, majd jól elkeverjük. Fóliával kibélelt őzgerinc formába öntjük, majd k...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű